O NAMA

Ekspert za hidrauliku

Cilj Našeg Poslovanja

ALTECH

se bavi distribucijom,ugradnjom,servisiranjem i inžinjeringom hidrauličnih i pneumatskih sistema i komponenti. ALTECH je osnovan 1993, godine. Višegodišnjom tradicijom,kvalitetom i konkuretnom ptilagodljivošću,ALEX TRADE je opstao u veoma različitim poslovnim uslovima.USpeli smo da održimo visoku pozicionarnost poslovanja.ALTECH je ovlašćeni zastupnik renomiranih svetskih kompanija iz oblasti fluidne tehnike.Sve navedene poslove u oblasti pneumatike i hidraulikeobavljamo na licu mesta,a po potrebi i u našem servisu.Obezbeđujemo zakonom propisane ateste za pojedine generalne remonte mašina i uređaja uz obezbeđivanje rezervnih delova. ALTECH d.o.o je velikim brojem komponenata na lageru i montažom pnemuatskih cilindara u našem pogonu,po standardima našeg ino-partnera,obezbedio brzu i efikasnu uslugu našim saradnicima. Kompanija ALEX TRADE je 2022 godine zvanično promenila naziv u ALTECH d.o.o.

Servis

Bez obzira da li je vaš hidraulični i pnemuatski sistem zakazan za proveru ili ne Alex trade će vam pomoći.Nudimo kompletnu uslugu održavanja i popravke za sve hidraulične sisteme.

Prodaja

Specijalizovani smo za hidraulične i pneumatske delove i komponente.Naš asortiman se sastoji od originalnih ekvivalentnih proizvoda.Posedujemo velike zalihe rezerervnih delova i komponenti vodećih proizvođača.

Projektovanje

Potreban Vam je partner za projekat ? Mi smo stručnjak za Vas.Stručnjak smo za inžinjering hidrauličnih i pneumatskih sistema.

Uspeli smo da održimo visoku pozicioniranost poslovanja. ALTECH je ovlašćeni zastupnik renomiranih svetskih kompanija iz oblasti fluidne tehnike. Sve navedene poslove u oblasti pneumatike i hidraulike obavljamo na licu mesta, a po potrebi i u našem servisu.

ALTECH d.o.o. je velikim brojem komponenata na lageru i montažom pneumatskih cilindara u našem pogonu, po standardima našeg ino-partnera, obezbedio brzu i efikasnu uslugu našim saradnicima.

SERTIFIKATI